Workshop

Workshop Maquillage

Prijs

35 euro per persoon (+kilometervergoeding)

Voorwaarden

Minimum 5 deelnemers en maximum 10*
Geen voorkennis vereist

*onze materialen zijn voorzien op groepen van 10. Grotere groepen zijn mogelijk maar dan zullen materialen moeten worden gedeeld.

Inhoud

Het concreet aanbrengen en doseren van make up is niet altijd even makkelijk. Daarnaast is het belangrijk dat de juiste kleuren worden gecombineerd en gekozen op basis van de huidtint en type van persoon. Deze technieken proberen wij door middel van workshops op een eenvoudige manier aan te leren in een gezellige en ongedwongen setting.

Hierbij komen technieken als het correct opbrengen en doseren van een fond de teint, het kiezen van de correcte kleur oogschaduw en het al dan niet gebruiken van zwarte mascara onder meer aan bod. Daarnaast staan onze specialisten ook steeds open voor specifieke vragen uit de groep.

Op het einde van de workshop zal nog even worden stilgestaan bij enkele tips en tricks omtrent het reinigen van het gelaat. De huid is namelijk ons belangrijkste orgaan waarvoor we zorg dienen te dragen.

Tijdens de workshop zullen alle nodige materialen (zoals pencelen, make-up, spiegels, …) door onze specialisten voorzien worden (met uitzondering van drankjes en versnaperingen). Alle producten kunnen ook besteld worden zodat de deelnemers thuis verder aan de slag kunnen.