Over ons

Over Masscure

Masscure werd opgericht in 2012 door zaakvoerder Axelle Peeraer en is gevestigd te Edegem, Strijderstraat 12. Bij Masscure wordt enkel gewerkt met de hoogwaardige merken zoals Eva Garden, Alcina, Pronails en Jean-Marin.

Deze merken bieden een gevarieerd en kwalitatief gamma van producten zodat onze specialisten steeds het juiste product kunnen gebruiken aangepast aan uw huid en specifieke zorgen. Onze specialisten krijgen regelmatig bijscholingen om de nieuwste ontwikkelingen in de zeer ruime sector van schoonheidsproducten op te volgen. U bent dus naast een kwalitatieve behandeling ook zeker van deskundig advies. Alle producten worden ook steeds aangeboden zodat u, indien gewenst, de gepaste verzorging thuis kan verderzetten.

Het is namelijk de betrachting van ons schoonheidsinstituut u elke dag te kunnen laten schitteren.

Onze schoonheidsspecialisten

Axelle Peeraer

Axelle Peeraer is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, cum laude afgestudeerd in 2011 aan het gerenommeerde Denise Gresiac. Na haar studies heeft zij enkele jaren ervaring op gedaan waarna zij in 2012 Masscure heeft opgericht, eerst in bijberoep om in 2017 haar focus volledig te richten op de uitbouw van het instituut.

Naast het schoonheidsinstituut organiseert Axelle tevens workshops waarin zij op een professionele manier mensen aanleert maquillage aan te brengen.
“Het concreet aanbrengen en doseren van make up is niet altijd even makkelijk. Daarnaast is het belangrijk dat de juiste kleuren worden gecombineerd en gekozen op basis van de huidtint en type van persoon. Deze technieken probeer ik door middel van een workshops op een eenvoudige manier aan te leren in een gezellige en ongedwongen setting.”

Axelle is door haar klanten gekend als een persoon die steeds klaar staat voor haar klanten. Zij slaagt er in om klanten volledig te doen ontspannen en biedt steeds een luisterend oor of gezellig babbel. Axelle streeft dan ook steeds naar een persoonlijke band en hoopt hiermee een huiselijke sfeer te creëren tijdens elke behandeling.