Workshop

Workshop Maquillage

Voorwaarden

De workshop gaat van start vanaf 5 deelnemer, maximum 10.
Er is geen voorkennis vereist.

Prijs

De prijs zal €35,- per persoon zijn. (+ vervoerkosten) De gastvrouw of de jarig of het bruidje zal op het einde van de workshop een cadeaupakket krijgen met make-up en/of verzorgingsproducten. (wat ze het liefste zou hebben, liefst op voorhand laten weten)

Inhoud

Hoe leg ik de perfecte fond de teint op? Met welke kleuren oogschaden sta ik het beste? Moet ik zwarte mascara gebruiken? Hoe moet ik mij het beste maquilleren? Dit zijn de meest gestelde vragen die ik te horen krijg. Daarom ga ik tijdens de workshop de nadruk leggen op hoe je jezelf perfect moet maquilleren op een normale, gemakkelijke manier.
Na de workshop krijgen ze nog tips en trucs over het reinigen van het gelaat (hier maak ik een klein boekje zodat ze later thuis ook alle stappen nog kunnen overlopen).

En ze kunnen ook nog make-up of verzorgingsproducten en de materialen waar mee ik werk aankopen bij mij. Als ze aan een bepaald bedrag zitten krijgen ze een bon met extra korting voor een behandeling bij mij. 

Dit is een kleine samenvatting van wat ik die dag dan zal doen, Al het materiaal van spiegeltjes, watjes, zakdoeken, penselen,etc voorzie ik zelf dus daar moeten jullie niet voor zorgen.